Subota, 2024-05-18, 2:46 PM
Dobrodošao, Gost
[ Novi Postovi · Članovi · Pravila Foruma · Precizna pretraga · RSS

  • Page 1 of 1
  • 1
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Jeste li stvarno dobri u seksu?
Jeste li stvarno dobri u seksu?
cobraDate: Utorak, 2009-11-24, 9:21 PM | Message # 1
Super Član
Group: Administrators
Država: Croatia Croatia
Postovi: 8598
Status: Offline
Po čemu uopće možete znati jeste li u seksu stvarno dobri ili ne? Odabrali smo nekoliko mogućih pokazatelja, koji vam mogu pomoći da dođete do željenog odgovora

Da bi seks bio dobar mora biti maštovit, a ne monoton i dosadan. Dobar seks počinje s predigrom i završava s post-igrom, jer mu baš to daje onaj pravi uvod i zaključak. Pri tome, dakako, nije nužno da predigra uvijek znači oralni seks. Predigra može biti već samo pogled, zavođenje ili dodirivanje tijela na pravim mjestima.

Kada nastupi orgazam, još nije kraj seksa. Post-igra uključuje milovanje, nježne poljupce i prije spomenute komplimente. Dobar znak da ste dobri u seksu je i to da je vaš partner tijekom seksa glasan. Dakle da iz njega izvlačite duboke i divlje uzdahe užitka, kojima vam pokazuje da ste najbolji na svijetu. Tihi seks je poput dosadnog nijemog filma, gdje među glavnim glumcima nema nikakve kemije.

Iako odlazi, uvijek se iznova vraća

Najbolji znak da ste dobar ljubavnik ili ljubavnica jest taj da se partner uvijek iznova vraća u vašu postelju i da vas se ne može zasititi. Kada samo malo vaše inicijative u njemu probudi životinjsku potrebu za vašim tijelom, to je svakako potvrda da ste ga u seksu izludjeli. Jedino dobri ljubavnici svog partnera mogu uvjeriti da su za seks spremni sve učiniti tako da odnos počinje graničiti s ovisnošću.

Nesebičnost

Najbolji ljubavnici u krevetu nikada nisu sebični, nego gotovo više nego o sebi vode računa o potrebama svog partnera. To znači da vrlo dobro poznaju njegove želje, da mu ispunjavaju fantazije i da imaju spoznaju o njegovom tijelu u malom prstu. Dakle, da točno znaju gdje se nalaze one točke koje u partneru bude seksualnu zvjer. Dobri ljubavnici su vladari erogenih zona, a njihov jezik, usta i ruke uvijek poznaju put do partnerovih najdubljih užitaka.

Muškarci tako, primjerice, moraju biti svjesni da neke žene ponekad trebaju više vremena za zagrijavanje i da im može doći više puta nego njima samima. Zašto bi dakle ostali samo na jednom orgazmu? A svakoj je ženi nesumnjivo jasno da će s pravom mjerom divlje, šaljive i nezaustavljive pohotnosti izludjeti svakog muškarca.

Eksperimentiranje

Dobar ljubavnik ili ljubavnica nikada se ne ustali na nekoj monotonoj seksualnoj rutini, nego je uvijek spreman iskušati nove stvari i u seksu sačuvati život i strast. Uz bogat seksualni život u kome se uvijek iznova događa nešto novo i gdje se povremeno pojave i neka iznenađenja, partner se nikada neće moći požaliti zbog monotonije.

Oralni seks neka ne bude dosadan, neka ne bude bez osjećaja, a seks neka bude glasan; mijenjajte spolne položaje, priuštite si seksi kupku, iznenadite ga erotskim donjim rubljem, koristite spolna pomagala, nemojte se seksati samo u krevetu kod kuće, umiješajte hranu u seks, igrajte različite uloge, jednom se ljubite polako, drugi puta budite sirovi i grubi, za vrijeme seksa govorite prljave riječi i nikako si nemojte postavljati granice. Vaš seks neka bude igra.
__________________


Prijavi neispravan link za Download sa klikom na gumb Report
Sve što skinete sa ovog foruma dužni ste u roku 24h izbrisati sa svog HDD-a
Ako vam se sviđa forum,budite aktivni u njegovom radu a ne samo kada vam je nešto potrebno
 
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Jeste li stvarno dobri u seksu?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Članovi koji su danas su posjetili Forum
Statistika Foruma
Novi postovi Popularne teme Najaktivniji članovi Novi članovi
Look what I found on Elo... [ Igre bez granica ]
Kakva prevara: Morat ćem... [ O svemu i Svačemu ]
Za podmirenje duga nude ... [ O svemu i Svačemu ]
Sretan svima, Dan Državn... [ O svemu i Svačemu ]
Pozdrav svima! [ Upoznavanje-Predstavljanje ]
Dan sjećanja na Vukovar Postova [ 8 ]
hello Postova [ 7 ]
Muzika Postova [ 6 ]
Sretan Uskrs! Postova [ 6 ]
Sretna Nova Godina! Postova [ 6 ]
cobra Postova [ 8598 ]
Ficho123 Postova [ 625 ]
dzenta Postova [ 153 ]
beli_61 Postova [ 89 ]
nensy Postova [ 65 ]
krunoslavjagic Datum [ 2024-03-06 ]
edimarsanic Datum [ 2023-07-02 ]
draganpopec Datum [ 2022-06-12 ]
acdsee7447 Datum [ 2021-09-30 ]
kibaw51717 Datum [ 2021-02-21 ]
[]