Nedjelja, 2024-05-05, 5:28 PM
Dobrodošao, Gost
[ Novi Postovi · Članovi · Pravila Foruma · Precizna pretraga · RSS

  • Page 1 of 1
  • 1
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Je li dužina važna?
Je li dužina važna?
odmorDate: Ponedjeljak, 2009-06-15, 10:39 PM | Message # 1
Group: Removed





Je li dužina važna?

Je li vam partnerica ikad rekla da dužina penisa nije važna? Možda je lagala. Osim što sve vole tehničare, devet posto žena u krevetu želi veći penis, a dva posto njih želi da partner ima pravog mamuta!
---
Jednom za svagda: dužina je važna, iako ne tako kao što se misli. Istraživanje u koje je bilo uključeno 200 žena različite starosti, nacionalnosti i s različitim spolnim navikama, pokazalo je da je 82 posto žena zadovoljno penisom od 15 centimetara, što je mrvicu iznad prosjeka.

Devet posto ispitanica želi veći penis (između 18 i 22 cm), a dva posto si za partnera u krevetu želi pravog mamuta. One, naime, sanjaju o alatu od 30 centimetara.

Ostaje još skromnih sedam posto žena koje su zadovoljne manjim, 12 centimetara dugim penisom.

Prosječna dužina penisa iznosi 14,9 centimetara, a prosječni opseg 12,7 centimetara.

Naravno, mišljenja i ukusi su različiti. Žene misle da se čitav muški svijet uruši kada u svlačionici ustanove da njihov susjed ima veći. Većina žena misli da prevelik penis i nije baš neki atribut. One koje su se seksale s dovoljno ili previše obdarenim muškarcima kažu da nisu uvijek uživale u krevetu. Mnogi su položaji, naime, vrlo bolni. Teškoće su doživljavale i kod oralnog seksa, a neke tvrde da su ih nakon toga boljele vilice.

Ženama je od duljine penisa znatno važnija higijena. Zanimljivo - više nego što brinu o dužini, žene gledaju boju i teksturu penisa. Analiza je pokazala da 56 posto žena očekuje da će penis biti iste boje kao i ostatak tijela, 23 posto ih obožava meku kožu penisa, a 21 posto žena ima nakostriješene dlake kad na penisu iskoče žile.

A što s obrezanima? Mišljenja su vrlo različita. Neke anketirane misle da će se tako lakše zaraziti, a neke kažu da im takav penis nije vizualno atraktivan. Srećom, većini je potpuno svejedno.

Imaju li crnci veći
Imaju li muškarci crne rase veći, a Azijci manji? Da, iako su razlike minimalne. Crnci u prosjeku imaju veće penise od bijelaca. U prosjeku bi razlika iznosila dobar - 1 centimetar. Zanimljivo je da su ženske vagine prilagođene dužini i širini spolnih organa muških predstavnika svoje rase. Azijke zato u prosjeku imaju manje vagine od bjelkinja, dok crnkinje imaju veće od bjelkinja.

Žene su u istraživanju govorile i o debljini penisa. Kažu da je od duljine važniji opseg nježnika. "Osjećaj punog i debelog penisa, koji pritišće na stijenke vagine, je božanstven", rekla je jedna od ispitanica. Velika većina se pridružila njenom mišljenju. Ali su još dodale da debljina mora odgovarati dužini.

Istraživači su, razumije se, o željama pitali i muški svijet. Većina kaže da bi od debelog rađe imali dugačkog. Razlog za to je, naravno, ego. Od zadovoljstva partnerice važniji im je njihov ponos. Od strasnih uzdaha žena oni radije čuju zavidne uzdahe drugih muškaraca. Možda je vrijeme za ukidanje pisoara.

 
GurijaDate: Subota, 2010-07-31, 11:51 AM | Message # 2
Početnik
Group: User
Država: Croatia Croatia
Postovi: 3
Status: Offline
[img]
Na ovoj slici se vidi ,da i mali "mamac" lovi ribe!!
 
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Je li dužina važna?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Članovi koji su danas su posjetili Forum
Statistika Foruma
Novi postovi Popularne teme Najaktivniji članovi Novi članovi
Look what I found on Elo... [ Igre bez granica ]
Kakva prevara: Morat ćem... [ O svemu i Svačemu ]
Za podmirenje duga nude ... [ O svemu i Svačemu ]
Sretan svima, Dan Državn... [ O svemu i Svačemu ]
Pozdrav svima! [ Upoznavanje-Predstavljanje ]
Dan sjećanja na Vukovar Postova [ 8 ]
hello Postova [ 7 ]
Muzika Postova [ 6 ]
Sretan Uskrs! Postova [ 6 ]
Sretna Nova Godina! Postova [ 6 ]
cobra Postova [ 8598 ]
Ficho123 Postova [ 625 ]
dzenta Postova [ 153 ]
beli_61 Postova [ 89 ]
nensy Postova [ 65 ]
krunoslavjagic Datum [ 2024-03-06 ]
edimarsanic Datum [ 2023-07-02 ]
draganpopec Datum [ 2022-06-12 ]
acdsee7447 Datum [ 2021-09-30 ]
kibaw51717 Datum [ 2021-02-21 ]
[]