Nedjelja, 2024-05-05, 4:52 PM
Dobrodošao, Gost
[ Novi Postovi · Članovi · Pravila Foruma · Precizna pretraga · RSS

  • Page 1 of 1
  • 1
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Kamo sa spermom nakon seksa?
Kamo sa spermom nakon seksa?
cobraDate: Srijeda, 2009-12-30, 0:43 AM | Message # 1
Super Član
Group: Administrators
Država: Croatia Croatia
Postovi: 8598
Status: Offline

Najpraktičnije je da sve završi u vašim ustima

Sigurno vam se već dogodilo da ste se oralnog seksa ili masturbiranja prihvatili negdje vani. Recimo u kinu, na wc-u ili tijekom posjete prijateljima. Dakle tamo gdje nema vremena za kupaonicu i gdje sperma može biti problem, posebice ako je ne želite progutati. Na njegovom trbuhu ne može završiti jer ćete mu zaprljati košulju, a nakon završenog čina primjetit će se mokra mrlja koju će bez imalo sumnje uočiti i drugi. Na podu također ne možete to pustiti, jedino ako niste takva svinja da vam je svejedno za okolinu u kojoj to radite.

U testisima isto ne može ostati, jer bi vaš dragi pukao od želje i od boli. Zato bi bilo najpraktičnije da je lijepo progutate i da tragovi vašeg čina nestanu. Ako je baš ne možete progutati, te ste negdje u blizini sudopera, prirode ili recimo wc-a, neka vam ejakulira u usta, a vi to kasnije ispljunite. Malo je veći problem ako ste recimo u kinu, gdje wc nije u blizini i gdje baš ne možete pljunuti na pod. Ako vam ne smeta da je malo više vremena zadržavate u ustima, neka vam ejakulira u usta te se usmjerite prema wc-u i tamo ispljunite.
Seks
Ako partnera budete ručno zadovoljavale, spermu možete utrljati i u njegovu kožu te spriječiti neugodnu mokru mrljuc (Corbis)

Ako to nije moguće, potrudite se i ipak je probajte progutati. Da se razumijemo, ne govorimo da je morate progutati, govorimo samo da je to najpraktičnije te da već pred početkom akcije morate biti svjesni da će ona najvjerojatnije morati završiti tamo. Upravo zato u torbici imajte neku slatku žvakaću gumu kako biste si njome popravili okus u ustima te da vas slučajno netko ne bi nanjušio.

Kondom, ulošci i papirnate maramice

Vrlo praktično rješenje je naravno kondom koji svu spermu zadrži i ne uzrokuje nikakvu svinjariju. To se odnosi na seks, oralni seks i masturbaciju. Ako budete izvodili oralni seks, ne zaboravite kupiti kondome s okusom voća, kako vas spermicidna sredstva ne bi smetala jer ionako neće biti potrebna - od oralnog seksa ionako nećete zanijeti.

Čin možete započeti i bez kondoma, a kada osjetite da je vaš partner blizu toga da eksplodira, stavite mu kondom te neka sperma uđe u njega. Nakon ejakulacije ga skinite, zavežite na vrhu te bez razmišljanja spremite u torbicu ili džep jakne. Isto vrijedi i za masturbaciju. U dilemama sa spermom vam i u tom slučaju može pomoći kondom.

Ako kondoma nemate pri ruci, a u vama se iznenadno probudila strast, dobro dođu papirnate maramice. U tom slučaju dečko si može mirne duše ejakulirati na trbuh, a vi mu spermu samo obrišete. Može ejakulirati i na vas te u tom slučaju opet isto postupite. Nešto slično tome koristeći maramice možete napraviti i nakon seksa te si obrisati vaginu.
Seks
Upravo ejakulat često pouzroči poteškoće jer parovi ne znaju kako da ga sakriju i spriječe mokru mrlju (Corbis)

Budući da se sperma u vagini zadržava više vremena te nikada ne iscuri tako brzo, na gaćice stavite nešto papira koji će upiti spermu i spriječiti neugodnu vlažnost. Isto možete napraviti s ulošcima za menstruaciju koji će spermu upiti još bolje nego papirnate maramice, dakle neka vam ne bude neugodno i na to gledajte samo s praktičnog aspekta. S druge strane ni malo sperme na gaćicama neće biti neki problem jer ćete ih na kraju dana ionako staviti prati.

Spermu utrljajte u kožu

Ako vašega partnera budete ručno zadovoljavale tako da mu ga nećete izvaditi iz hlača, već ćete ga stimulirati preko gaćica, ne vidimo drugog izbora osim da ejakulira te da vi što više sperme probate uhvatiti na svoju ruku koju nakon toga obrišete u maramicu ili je, ako ste ipak malo zločestiji, poližete.

Drugi način je taj da pazite da sperma ne dođe u doticaj s hlačama i da ostane na koži gdje je razmažete i trljate toliko dugo dok se ne osuši te da mu spermom masirate penis, testise i bedra. Drugom suhom rukom još utrljate i na sebe. Spermu možete i obrisati s gaćica koje on nakon toga skine i ode kući samo u hlačama. Ako je sperme malo, to onda ni nije neki problem, problem nastupi kada je ima puno. U tom slučaju, naravno, neće moći proći bez vidljivih posljedica pa se tada pobrinite samo za to da ih bude što manje te još jednom razmislite o našem prvom prijedlogu da ju je najbolje progutati.


Prijavi neispravan link za Download sa klikom na gumb Report
Sve što skinete sa ovog foruma dužni ste u roku 24h izbrisati sa svog HDD-a
Ako vam se sviđa forum,budite aktivni u njegovom radu a ne samo kada vam je nešto potrebno
 
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Kamo sa spermom nakon seksa?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Članovi koji su danas su posjetili Forum
Statistika Foruma
Novi postovi Popularne teme Najaktivniji članovi Novi članovi
Look what I found on Elo... [ Igre bez granica ]
Kakva prevara: Morat ćem... [ O svemu i Svačemu ]
Za podmirenje duga nude ... [ O svemu i Svačemu ]
Sretan svima, Dan Državn... [ O svemu i Svačemu ]
Pozdrav svima! [ Upoznavanje-Predstavljanje ]
Dan sjećanja na Vukovar Postova [ 8 ]
hello Postova [ 7 ]
Muzika Postova [ 6 ]
Sretan Uskrs! Postova [ 6 ]
Sretna Nova Godina! Postova [ 6 ]
cobra Postova [ 8598 ]
Ficho123 Postova [ 625 ]
dzenta Postova [ 153 ]
beli_61 Postova [ 89 ]
nensy Postova [ 65 ]
krunoslavjagic Datum [ 2024-03-06 ]
edimarsanic Datum [ 2023-07-02 ]
draganpopec Datum [ 2022-06-12 ]
acdsee7447 Datum [ 2021-09-30 ]
kibaw51717 Datum [ 2021-02-21 ]
[]