Nedjelja, 2024-05-05, 1:07 PM
Dobrodošao, Gost
[ Novi Postovi · Članovi · Pravila Foruma · Precizna pretraga · RSS

  • Page 1 of 1
  • 1
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Jesu li stvarno samo velike grudi seksi?
Jesu li stvarno samo velike grudi seksi?
cobraDate: Srijeda, 2009-12-30, 0:18 AM | Message # 1
Super Član
Group: Administrators
Država: Croatia Croatia
Postovi: 8598
Status: Offline

Danas je već teško pronaći ženu s prirodnim grudima, posebno u svijetu slavnih, u kome su velike grudi uvjet za uspjeh. Jesu li doista samo velike grudi seksi?

Grudi Katie Price išarane su ožiljcima od silnih operacija

U našem je društvu još uvijek vrlo prisutna opsjednutost velikim grudima. Muškarcima je drago ako njihov partnerice imaju velike grudi, a žene su nesretne ako im majka priroda nije poklonila dovoljno veliki sadržaj košarica njihovog grudnjaka.

Ne bismo se nimalo prevarili ako bismo posljednjih tridesetak godina nazvali godinama silikona. Silikoni su trend. Kako kod glumica tako i kod običnih smrtnica. Plastični kirurzi trljaju ruke i pune džepove, pa i kod nas u Hrvatskoj, u kojoj ćete za povećavanje opsega grudnog koša, posebno njegovog prednjeg dijela odbrojiti i do 3000 €. Obične grudi više nisu dovoljne. Sada treba imati svemirske. Barem peticu, ako ne i više od nje. Žene su doslovno poblesavile.

Sve više velikih grudi

Sve bi htjele izgledati kao Pamela Anderson, sve bi željele orijaške grudi. To više nisu grudi, to su sisurine. Veliki baloni, s kojima bi mogle i poletjeti. Nesretne postaju već kao tinejdžerke. I one bi željele imati veće grudi, kako bi bile privlačne svojim suučenicima. Jer naravno, ona suučenica koja ima najveće grudi privlači najviše pozornosti svoje okoline. Posebno ako odjene tijesno pripijenu majicu ili duboki dekolte. Djevojke su svjesne toga da su njihove grudi oružje, pa ih marljivo koriste pri osvajanju muškaraca. Da, tako je to bilo nekada, a danas je potpuno drugačije. Danas prirodne grudi više nisu dovoljne, danas treba imati silikonske umjetnički oblikovane.

Možda čak takve kakve je imala Lolo Ferrari, pokojna porno zvijezda, koja se jedne večeri ugušila ispod svojih orijaških silikona. Ako nemaju dovoljno velike grudi današnje su žene vrlo nesretne, pa ih zbog toga sve više i više posjećuje plastične kirurge, kako bi im ovi ispunili snove. S malim se sisama ne osjećaju dovoljno samouvjereno. Nedovoljno fatalno. Žive u strahu da se neće dovoljno dopasti svojem muškarcu. Uvjereni smo da nećete pronaći veselu ženu koja ima malene grudi. Iako će tvrditi kako joj se to dopada, jer velike bi joj grudi smetale, vjerojatno će duboko će u sebi biti nesretna i zavidjeti će onima koje kojima je priroda poklonila bogat sadržaj košarica njihovih grudnjaka.

Velike su grudi uvjet za uspjeh u svijetu zabave i glamura. Posebno ako vam nedostaje talenta. S velikim su ti grudima širom otvorena vrata u svijet slavnih. I zbog toga je među slavnima tako mnogo silikona. Zapravo, među njima gotovo da nećete pronaći ženu s prirodnim grudima. I kod nas je tako. I kod nas poznate djevojke imaju mnogo ovakvih ili onakvih uljepšavajućih prepravaka grudi.

Ako želiš uspjeti, moraš imati velike grudi

Velike su grudi uvjet za uspjeh u svijetu zabave i glamura. Posebno ako vam nedostaje talenta. S velikim su ti grudima širom otvorena vrata u svijet slavnih. I zbog toga je među slavnima tako mnogo silikona. Zapravo, među njima gotovo da nećete pronaći ženu s prirodnim grudima. I kod nas je tako. I kod nas poznate djevojke imaju mnogo ovakvih ili onakvih uljepšavajućih prepravaka grudi.

To je posebno vidljivo kod pjevačica i Playboyevih golišavica, kod kojih povećavanje grudi može biti dijelom ugovora i polovinom honorara. I pazite štosa, ako si djevojka da grudi povećati javno, dakle uživo, preko televizije, tada je zahvat bitno jeftiniji jer se radi o reklami. Za reklamu plastičnom kirurgu koji je to napravio. Tako će umjesto 3.000 € zahvat koštati samo 1.000€. Popust ovisi o tome koliko je žena poznata i koliki interes u tome vidi izvođač radova. Građevinskih!

Pronađite si dobrog plastičnog kirurga

Problem operacija je u površnosti liječnika, zbog čega je pametno izbrojati malo više novca i otići profesionalcu. Na taj ćete način izbjeći ožiljke i neujednačenu veličinu lijeve i desne dojke. A ni silikonski vam usadci neće slobodno skakutati nakon malo razuzdanije noći. Posljednjih je godina takva operacija potpuno rutinska, ali ako je obavite kod šarlatana, posljedice su vrlo zamjetne. Ako se sve odvija prema planu, povećane grudi izgledaju odlično, ali usprkos tome žena mora, nekoliko mjeseci nakon izvršenog zahvata, paziti na njih, jer su vrlo osjetljive. Naročito dok se ne izvade šavovi i dok uzimaju medikamente protiv bolova. Poseban je problem u tome što silikonske umetke treba mijenjati svakih deset godina, jer izgube kompaktnost i lako bi moglo doći do zdravstvenih problema. Jeste li stvarno spremna na to?

Ponekad se žene, iz sasvim nepotrebnih razloga, opterećuju veličinom svojih grud. Muškarcima se dopadaju, ali one bi svejedno željele imati veće, onakve kakve imaju obdarenije žene. Činjenica je da se za grudi kaže kako nikada nisu prevelike, ali što je previše-previše je. Zato ne treba pretjerivati i napraviti pretjerano veliku košaricu. S druge su strane prirodne grudi danas već prava rijetkost i mnogim muškarcima upravo zbog toga nedostaju. Praktički, prirodnih grudi više ni nema.

Niti na filmu, niti privatno. Samo silikoni i uljepšavajući zahvati. Uskoro će trebati usred dana svjetiljkom tražiti ženu s prirodnim grudima. To je loše i sasvim nepotrebno. Jer, isto je tako poznato da su malene prirodne grudi mnogo osjetljivije i odličan prijenosnik uzbuđujućih poticaja. Zato, drage moje dame, budite ponosne na svoje prirodne grudi. Prihvatite ih takvima kakve jesu i ustanovit ćete da se upravo takve najviše dopadaju vašem partneru. Ako nisu prevelike, tada se neće brzo objesiti, a i kralježnica vam neće trpjeti, pa ćete biti zdrave do kasne starosti. Drugim riječima, što je naše, naše je! A sve što napravimo umjetnim putem, na neki će nas način izmijeniti u nešto što nismo.


Prijavi neispravan link za Download sa klikom na gumb Report
Sve što skinete sa ovog foruma dužni ste u roku 24h izbrisati sa svog HDD-a
Ako vam se sviđa forum,budite aktivni u njegovom radu a ne samo kada vam je nešto potrebno
 
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Jesu li stvarno samo velike grudi seksi?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Članovi koji su danas su posjetili Forum
Statistika Foruma
Novi postovi Popularne teme Najaktivniji članovi Novi članovi
Look what I found on Elo... [ Igre bez granica ]
Kakva prevara: Morat ćem... [ O svemu i Svačemu ]
Za podmirenje duga nude ... [ O svemu i Svačemu ]
Sretan svima, Dan Državn... [ O svemu i Svačemu ]
Pozdrav svima! [ Upoznavanje-Predstavljanje ]
Dan sjećanja na Vukovar Postova [ 8 ]
hello Postova [ 7 ]
Muzika Postova [ 6 ]
Sretan Uskrs! Postova [ 6 ]
Sretna Nova Godina! Postova [ 6 ]
cobra Postova [ 8598 ]
Ficho123 Postova [ 625 ]
dzenta Postova [ 153 ]
beli_61 Postova [ 89 ]
nensy Postova [ 65 ]
krunoslavjagic Datum [ 2024-03-06 ]
edimarsanic Datum [ 2023-07-02 ]
draganpopec Datum [ 2022-06-12 ]
acdsee7447 Datum [ 2021-09-30 ]
kibaw51717 Datum [ 2021-02-21 ]
[]