cobra | Date: Petak, 2012-01-27, 0:25 AM | Message # 1 |
Super Član
Group: Administrators
Država: Croatia
Status: Offline
| Zbog polufinala s Hrvatskom IZVANREDNO STANJE u Srbiji: Angažirali čak 5.000 policajaca!
Zbog polufinala Europskog prvenstva na noge su podignuti granična policija, kriminalističke i specijalne jedinice, Žandarmerija, prometna policija, konjička brigada, psi za otkrivanje eksploziva...
BEOGRAD - Zbog prekjučerašnjih incidenata i napada srpskih huligana na hrvatske navijače u Ministarstvu unutarnjih poslova Srbije proglašeno je izvanredno stanje uoči sutrašnjeg polufinalnog okršaja između Srbije i Hrvatske, javlja beogradski Press.
Srpska policija uhitila, pa pustila srpske huligane! Policija: Nije ih nitko prepoznao! Pogledajte SNIMKU UHIĆENJA Opet neredi u Novom Sadu: Nakon utakmice s Mađarskom gorjeli automobili hrvatskih registracija! VIDEO, FOTO 'Sjekira je probila staklo i zaustavila mi se 30 cm od glave. Mislio sam da je kraj!' VIDEO, FOTO Hrvatski navijači napadnuti kamenjem i sjekirama kod Novog Sada: Bilo je užasno. Mislila sam da sam GOTOVA!
Na osiguravanju beogradske Arene, prostora oko nje, centra Beograda, ali i cijele trase od granice Hrvatske i Srbije do Beograda bit će angažirano čak 5.000 policajaca pa se ove mjere uspoređuju s onima poduzetim za Gay paradu ili dolazak nekog visokog dužnosnika poput američkog potpredsjednika Josepha Bidena.
Zbog polufinala Europskog prvenstva na noge su podignuti granična policija, kriminalističke i specijalne jedinice, Žandarmerija, prometna policija, konjička brigada, psi za otkrivanje eksploziva...
Po riječima neimenovanih izvora ''Pressa'' iz srbijanskog MUP-a, tim hrvatskih operativaca već je doputovao u Srbiju i zajedno sa srbijanskom policijom radi na sprječavanju nasilja.
Mislim da naši nebi trebali igrati ovu utakmicu,ovo je gore nego 91,koju srbi očito zaboravljaju,uf isprika,tada su branili svoje zapadne granice i ustaše ih potjerale
Prijavi neispravan link za Download sa klikom na gumb Report Sve što skinete sa ovog foruma dužni ste u roku 24h izbrisati sa svog HDD-a Ako vam se sviđa forum,budite aktivni u njegovom radu a ne samo kada vam je nešto potrebno
|
|
| |