cobra | Date: Ponedjeljak, 2011-12-12, 10:33 PM | Message # 1 |
![cobra](/avatar/04/9953-250053.gif) Super Član
Group: Administrators
Država: Croatia
Status: Offline
| Riječkog vidovnjaka osudili na šest mjeseci zbog prijevare
Bernarda Grujića (25), riječkog iscjelitelja je obrtnica teretila da je bila prisiljena plaćati naknadu i raditi usluge kako ne bi na nju i njezinu obitelj bacio uroke
Bernard Grujić (25) riječki iscjelitelj i vidovnjak u ponedjeljak je na karlovačkom Općinskom sudu nepravomoćno osuđen na šest mjeseci zatvora zbog prijevare karlovačke obrtnice Mirke Margete Ozimec (64). Vidovnjak će morati i platiti troškove sudskog postupka kao i oštećenoj vratiti 16.800 kuna za koji ju je prevario.
Mirka se obratila Grujiću, vlasniku obrta za astrološke i spiritualne djelatnosti i od njega zatražila njegove usluge proricanja i rješavanju financijskih problema. No, Grujić ju je prisilio da mu daje novac, te mu napravi brojne usluge kako na nju i njenu obitelj ne bi bacio uroke. Zaprijetio joj je da će joj se dogoditi strašna nesreća, da će oboljeti i oslijepiti, te izgubiti lokal u kojemu se nalazi njena trgovina. Mirka je tada pala u nesvijest i uhvatila je panika, a on joj je obećao pomoći ako mu plati dvadeset tisuća kuna. Prestrašena obrtnica je u strahu od uroka vidovnjaku u nekoliko navrata davala novac i činila mu brojne usluge kako je ne bi zadesila strašna nesreća. Plaćala je reklame za njegove usluge u karlovačkim medijima, a i iz njene trgovine je odnio namirnica u vrijednosti gotovo pet tisuća kuna. Mogla ga je dobiti jedino na skupi komercijalni broj „060“ na čemu je dodatno gubila novac i nabijala svoje telefonske račune.
- Za terapiju tjeranja uroka poslao mi je nekakve pljesnive vrećice i smrdljivu vodu s čime sam se trebala mazati, a dobila sam i bunt cvijeća i kineske zvijezde. Bojala sam se da će baciti uroke na moju obitelj, zato sam ispunjavala sve njegove prohtjeve - kazala je Mirka Margeta Ozimec (64).
Vidovnjak nije bio prisutan na izricanju presude ali je i na prijašnjim ročištima tvrdio da ima moći koje su mu pojačane nakon što je tri puta umro pa se vratio na ovaj svijet.
Grujića u Karlovcu čeka još jedno suđenje po tužbi prevarenog Stjepana Gerića (61). Terete ga da je Stjepanu uslugu tjeranja uroka naplatio 33.000 kuna u gotovini, zlatnim nakitom, umjetničkim slikama i buteljama vina.
Ovaj sudac je gluplji od ove što ga tužila
Prijavi neispravan link za Download sa klikom na gumb Report Sve što skinete sa ovog foruma dužni ste u roku 24h izbrisati sa svog HDD-a Ako vam se sviđa forum,budite aktivni u njegovom radu a ne samo kada vam je nešto potrebno
|
|
| |