Nedjelja, 2024-05-05, 7:40 PM
Dobrodošao, Gost
[ Novi Postovi · Članovi · Pravila Foruma · Precizna pretraga · RSS

  • Page 1 of 1
  • 1
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Venerin leptir - sve popularnije seksualno pomagalo
Venerin leptir - sve popularnije seksualno pomagalo
cobraDate: Srijeda, 2009-12-30, 0:26 AM | Message # 1
Super Član
Group: Administrators
Država: Croatia Croatia
Postovi: 8598
Status: Offline

Venerin leptir relativno je novo erotsko pomagalo koje je zapravo vibrator u obliku leptira. Upravo njegov nevini izgled ono je što je mnogim ženama simpatično, te će mu se razveseliti i one malo suzdržanije.
Venerin leptir
Venerin leptir - garancija užitka

Dizajn u obliku leptira ne samo da je privlačan, već i veoma učinkovit za upotrebu, budući da omogućava stimualciju po cijeloj površini vagine te ne draži samo klitoris, već i stidne usne. Može ga se nositi pod odjećom, šetati s njime ili ga s partnerom upotrijebiti za predigru. Čak i on će biti oduševljen s njegovim učincima.

Venerin leptir namješta se tako da njegove rastezljive trakice koje su pričvršćene na krila namjeste na bedra te oko bokova. Zapravo se oblači kao gaćice, a vibrirajući se dio postavlja na vaginu, kako bi glava leptira bila naslonjena na klitoris. Kada je jednom na mjestu, brzinu vibriranja te intenzitet mjenjate pomoću sprave koja je na tijelo stimulatora povezana žicama. Taj leptir će nuditi užitak na način da će njegovo tijelo prilikom uključivanja početi vibrirati, kako na klitorisu tako i na stidnim usnama.

Nadraživanje se može započeti polako, a što se žena više uzbuđuje, više možete stupnjevati brzinu novog erotskog prijatelja. Ako vragolana žena odluči isprobati skupa s partnerom, dobro je njemu prepustiti upravljanje, a on neka samo hrabro usmjerava djelovanje leptira. Dok leptir bude radio svoje, partner se može poigrati s ljubljenjem i lizanjem vaših bradavica. Leptir s daljinskim upravljačem primjeren je i za igre u javnosti.
Venerin leptir
Venerin leptir u položaju za nadraživanje

Daljinski upravljač odvojen je od stimulatora te radi na baterije. Tako recimo raskomoćene partnerice u spavaonici, partner može iz kuhinje uzbuđivati i nadraživati. Dobar nadomjestak za one dane kada mu se 'ne da'. U svakom slučaju puno je zabavnije uzbuđivanje u istoj sobi. Budući da se Venerin leptir možete nositi i pod odjećom, može djelovati kao erotska igrica u javnosti za koju će znati samo žena. Najnestašniji parovi će se s leptirom uputiti u javnost te tamo nastaviti sa svojom sočnom predigrom. Muškarci će leptira uključiti onda kada to njihove partnerice budu najmanje očekivale, možda čak i u društvu prijatelja. Samo oni će znati zašto se njegova draga cijelo vrijeme tako smješka.

Onima kojima draženje klitorisa nije dovoljno, mogu si kupiti leptira koji na svoje tijelo ima pričvršćen vaginalni vibrator. Takvog leptira ne smije se prije upotrebe zaboraviti namazati s lubrikantom. Najbolje je upotrijebiti one na bazi vode. Takav će leptir pružati dvostruko zadovoljavanje. Dok tijelo bude vibriralo, gornji dio vaginalnog vibratora blago će se rotirati. Na daljinskom su upravljaču tipke za izbor intenziteta vibracije te brzinu rotiranja vibratora, što bi značilo da si vrlo jednostavno namjestite kombinaciju koja dovodi do ekstaze.

Uz vaginalni vibrator, leptir može imati i analni stimulator. Na stražnjem djelu leptirovih krila sadrži jedan malo duži dio u obliku uskog dilda, što se namjesti tako da se pri uporabi malo zakrivi te njime penetrira u anus. Kako vaginalni, tako i analni stimulator na vrhu su malo zakrivljeni, s čime se postiže cilj draženja G-točke



Prijavi neispravan link za Download sa klikom na gumb Report
Sve što skinete sa ovog foruma dužni ste u roku 24h izbrisati sa svog HDD-a
Ako vam se sviđa forum,budite aktivni u njegovom radu a ne samo kada vam je nešto potrebno
 
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Venerin leptir - sve popularnije seksualno pomagalo
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Članovi koji su danas su posjetili Forum
Statistika Foruma
Novi postovi Popularne teme Najaktivniji članovi Novi članovi
Look what I found on Elo... [ Igre bez granica ]
Kakva prevara: Morat ćem... [ O svemu i Svačemu ]
Za podmirenje duga nude ... [ O svemu i Svačemu ]
Sretan svima, Dan Državn... [ O svemu i Svačemu ]
Pozdrav svima! [ Upoznavanje-Predstavljanje ]
Dan sjećanja na Vukovar Postova [ 8 ]
hello Postova [ 7 ]
Muzika Postova [ 6 ]
Sretan Uskrs! Postova [ 6 ]
Sretna Nova Godina! Postova [ 6 ]
cobra Postova [ 8598 ]
Ficho123 Postova [ 625 ]
dzenta Postova [ 153 ]
beli_61 Postova [ 89 ]
nensy Postova [ 65 ]
krunoslavjagic Datum [ 2024-03-06 ]
edimarsanic Datum [ 2023-07-02 ]
draganpopec Datum [ 2022-06-12 ]
acdsee7447 Datum [ 2021-09-30 ]
kibaw51717 Datum [ 2021-02-21 ]
[]