Subota, 2024-05-18, 6:42 PM
Dobrodošao, Gost
[ Novi Postovi · Članovi · Pravila Foruma · Precizna pretraga · RSS

  • Page 1 of 1
  • 1
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Poze u kojima žene najviše uživaju
Poze u kojima žene najviše uživaju
cobraDate: Četvrtak, 2009-12-17, 7:11 PM | Message # 1
Super Član
Group: Administrators
Država: Croatia Croatia
Postovi: 8598
Status: Offline
Poze u kojima žene najviše uživaju

Svaki muškarac zna da nije jednostavno zadovoljiti damu. I dok se pripadnici jačeg spola mogu pohvaliti da gotovo svaki put dožive vrhunac, sa ženama to ide malo teže, pa postoje poze u kojima vjerovatno nikada neće svršiti.

Sa druge strane, postoje i one u kojima garantirano hoće, a ako ništa drugo, učiniće joj seks daleko većim uživanjem nego inače.

Žena odozgo

Većina žena voli da je gore iz prostog razloga: osjećaju se kao da imaju svu kontrolu i moć, a zna se koliko to može da bude dobar afrodizijak. Poza kada je žena na muškarcu može imati mnogo varijacija: jedna od klasičnih je da vi ležite dok vas ona ’jaše’. Neke žene nisu baš lude za ovom pozom, jer se osjećaju previše eksponirano, a često zna biti neudobna za njihove noge. Zato više vole pozu u kojoj vi sjedite, dok ona sjedi na vama, a najbolje je na kauču da bi ona mogla da se drži za naslon, jer će to olakšati njeno kretanje. Svi stručnjaci tvrde da ova poza ne može da zakaže kada je ženski orgazam u pitanju, jer ona tako na najbolji način može da stimulira klitoris i sama odredi tempo prije nego što će svršiti.

Savjet plus: dok je djevojka na vama i uvija se od zadovoljstva, pojačajte njen užitak igrajući se sa njenim grudima i bradavicama, dirajući je po struku, donjem stomaku ili zadnjici.

Misionarska

Iz nekog razloga mnogi ovu pozu smatraju zastarjelom i suviše jednostavnom. Greška! Osim što vam za zadovoljstvo nisu neophodne nikakve akrobacije, uz minimum maštovitosti, poza u kojoj ste vi gore siguran je put do ženskog vrištanja od zadovoljstva.
Žene vole muškarčevo tijelo na sebi, jer joj djelujete još muževnije dok se ona osjeća malo bespomoćno ispod vas. Dame vole da preuzmete kontrolu i da su vam na neki način prepuštene. Zato, raširite joj butine, uhvatite je za zglobove i podignite joj noge na svoja ramena. Promjena tempa prilikom penetracije je detalj koji garantuje stopostotno uživanje.

Savjet plus: ovo ne preferiraju svi, ali kada vas ponese strast – zašto da ne. Ukoliko ste se oboje pošteno uživeli, začinite cijeli doživljaj sa malo šaputanja na uho; recite joj šta bi ste joj radili ili šta ćete joj raditi i pokažite koliko se dobro osjećate dok vodite ljubav sa njom. Doživljaj možete pojačati i stavljanjem malog jastuka ispod njene zadnjice kako bi je uzdignuli

Stojećki

Ovu pozu žene obožavaju jer im olakšava put do orgazma preko točke G. Naime, vaša partnerka će sjesti na neku površinu (veš mašinu, na primjer), koja je u visini vašeg struka. Što su joj noge raširenije to bolje, a najbolje bi bilo da ih obmota oko vas. Ovakva pozicija omogućava da njena vagina bude postavljena direktno naspram vaših prepona, što će vama maksimačno olakšati penetraciju, čime ćete povećati šanse da djevojka doživi orgazam. Osim toga, ova poza je kreativna jer se ne odvija na krevetu, pa možete biti ’nevaljali’ na raznoraznim mjestima – u kuhinji, kupatilu, na haubi automobila...

Savjet plus: neki muškarci jako brzo svršavaju u ovoj pozi, jer im omogućava duboku penetraciju. Zato bi bilo dobro da malo usporite i date i partnerki šansu da doživi vrhunac, time što ćete joj stimulirati klitoris i približiti je orgazmu. Nakon stimulacije, kada ponovo počnete sa penetracijom, biće spremna da svrši koliko i vi.

Otpozadi

Mora se naglasiti da ipak postoje žene, ali su u velikoj manjini, koje ovu pozu smatraju ponižavajućom. Sve ostale u njoj uživaju koliko i muškarci.
Postoji neko posebno zadovoljstvo za žene u penetraciji od pozadi, a ova poza ne mora nužno da znači ’paseći’ stil; probajte da legnete potpuno preko partnerke, dok su vam noge raširenje, a njene skupljene ili da su oboma raširene. Možete postaviti jastuk preko kog će se ona nagnuti, čime vam daje svoju guzu na izvol’te. Također, i u ovoj pozi imate prostora da je dirate po cijelom tijelu, a naročito klitorisu. Time ćete spriječiti da se osjeća kao komad mesa, što je i jedini razlog zašto neke žene izbjegavaju seks otpozadi.

Savjet plus: pozu otpozadi možete nastaviti u drugu pozu, tako što, dok ste nagnuti prema njoj, jednom trenutku uhvatite je za struk i grudi i podignite je, tako da ste oboje na koljenima.


Prijavi neispravan link za Download sa klikom na gumb Report
Sve što skinete sa ovog foruma dužni ste u roku 24h izbrisati sa svog HDD-a
Ako vam se sviđa forum,budite aktivni u njegovom radu a ne samo kada vam je nešto potrebno
 
http://odmor.ucoz.com/forum/ » Opća Diskusija » Ljubav -Sex » Poze u kojima žene najviše uživaju
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Članovi koji su danas su posjetili Forum
Statistika Foruma
Novi postovi Popularne teme Najaktivniji članovi Novi članovi
Look what I found on Elo... [ Igre bez granica ]
Kakva prevara: Morat ćem... [ O svemu i Svačemu ]
Za podmirenje duga nude ... [ O svemu i Svačemu ]
Sretan svima, Dan Državn... [ O svemu i Svačemu ]
Pozdrav svima! [ Upoznavanje-Predstavljanje ]
Dan sjećanja na Vukovar Postova [ 8 ]
hello Postova [ 7 ]
Muzika Postova [ 6 ]
Sretan Uskrs! Postova [ 6 ]
Sretna Nova Godina! Postova [ 6 ]
cobra Postova [ 8598 ]
Ficho123 Postova [ 625 ]
dzenta Postova [ 153 ]
beli_61 Postova [ 89 ]
nensy Postova [ 65 ]
krunoslavjagic Datum [ 2024-03-06 ]
edimarsanic Datum [ 2023-07-02 ]
draganpopec Datum [ 2022-06-12 ]
acdsee7447 Datum [ 2021-09-30 ]
kibaw51717 Datum [ 2021-02-21 ]
[]